TechTower je v TOP 5 evropské soutěže Regiostars

Náš vědeckotechnický park TechTower na Světovaru, ve kterém se staráme o vše od A do Z, má takzvaně dobře našlápnuto. Probojoval se totiž mezi pět finalistů evropské soutěže Regiostars 2023 a kromě prezentace před přísnou porotou nás čeká i souboj o hlasy veřejnosti. Hlasování se spustí 14. září na webu https://regiostarsawards.eu, kde poměříme síly s ostatními finalisty.

To nejdůležitější se odehraje v říjnu, kdy nás čeká cesta do Bruselu. V rámci Evropského týdne regionů budeme TechTower a hlavně jeho přínos pro plzeňský region představovat odborné porotě. Výsledky se pak dozvíme 16. listopadu na slavnostním ceremoniálu.

Projekt technologického parku TechTower zapsal do soutěže Útvar koordinace evropských projektů města Plzně. V celkem šesti kategoriích bylo přihlášeno 228 projektů. TechTower je zařazen do sekce Konkurenceschopná a inteligentní Evropa, v níž soutěží projekty zaměřené na inovativní a inteligentní ekonomickou transformaci.

Z našeho pohledu je jasné, že se TechTower regionální hvězdou už stal. Teď má ale šanci zvítězit i v evropském měřítku. Tak ho v září podpořme v hlasování o Cenu veřejnosti!





Další novinky
24. 12. 2021

Šťastné a veselé Vánoce a Nový rok

Ze srdce Vám přejeme krásné Vánoce a šťastný rok 2022 – ať je hlavně plný zdraví, hodně lásky a úspěchů! Tým SITMP...
7. 2. 2022

Dronaři snímají CHKO Třeboňsko

Když přijde zima, příroda jde spát. Za to drony, ty mají u nás plnou pohotovost… Některé práce se totiž dají dělat jen v zimě.   Kolegové z Drony SIT tak aktuálně skenují...
15. 1. 2023

TechTower se chystá na otevření

Poslední dva týdny zbývají do otevření unikátního technologického parku TechTower. Stěhujeme, ladíme poslední detaily a už se moc těšíme, až ve středu 1. února cvaknou nůžky při...


HelpDesk

Potřebujete odbornou pomoc?

Volejte: 378 035 555
Pište: helpdesk@plzen.eu
Zadávejte: https://cd.plzen.eu


Odesláním souhlasíte s našimi podmínkami zpracování osobních údajů.